Cu o floare nu se face nici primavară, nici tinerețe veșnică

Nu știu la alții cum este, însă mie viața mi-a demonstrat că indiferent de ce plan de acțiune îmi fac, indiferent de ce gândesc să mă apuc, o singură acțiune nu face neapărat diferență. Da! este un început, însă fără repetiție, consecvență, nu prea înseamnă mare lucru.

Aplicând teoria asta în domeniul în care activez, orice procedura sau proces de beauty nu are cum să aibă rezultate dacă este făcut doar o singură data. Iar aici intră tot, de la cremele aplicate, exfolieri, loționări, tratamente faciale, masaj, mai ales cel anticelulitic, sport, regim de viață echilibrat (deoarece nu cred în diete, decât cu câteva excepții), demachiere (da! pentru a observa efectele în timp ale curățării tenului este nevoie de consecvență) etc.

Consecvența la care mă refer nu include un ritual standard și cu produse identice. Consecvența înseamnă să fie făcut. Identificarea produselor potrivite tenului tău însă, e o altă poveste, aici ori pe cont propriu ori, sfatul meu, cu ghidaj profesional, este un fel de trial and error și vă dau un exemplu: eu am ten sensibil, reactiv cu rozacee papulo-pustuloasă. Pentru afecțiunile mele sunt recomandate produse pentru ten sensibil și anumite ingrediente, însă! produsele pentru ten sensibil diferă de la un brand la altul, ca ingredienți activi și/sau concentrația acestora. Ca atare, tenul meu se înțelege bine cu unele, dar cu altele nu. A trebuit să testez și răstestez (inventez și cuvinte :)))) pentru a identifica exact ce are nevoie tenul meu și ce îmi este benefic, cu ce să îl reglez când o ia razna etc.

Log story short, sau ”pe românește”, dacă vreți rezultate în ceva, fie că sunt tratamente faciale de orice tip, fire de păr crescute sub piele, celulită, aspect al pielii, reducerea ridurilor, etc, trebuie consecvență.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.