Reguli pentru un Decembrie cu Sărbători Fericite!

Cred că următoarea jumătate a lunii este mai solicitantă pentru toți, fie că avem o perioadă mai aglomerată la serviciu, fie că avem concediu si ne adâncim în pregătiri culinare, decorări tematice și planuri de distrat copiii.

Altfel spus, toți vom fi mai grăbiți, mai obosți, mai surmenați, mai solicitați. Însa! Însă nu trebuie să uităm că suntem oameni și suntem înconjurați de oameni.

Neitrați încă oficial în atmosfera de sărbătoare, deși, cum am mai spus, colinde se aud prin magazine încă de luna trecută, ar trebui să rămânem cu toții atenți la câteva detalii, care fac diferența dintre civilizație și junglă:

  1. Dragi șoferi, semnalizați! Traficul este infernal oricum, în perioada următoare va fi nu doar infernal ci și haosat cu mulți veniți din afara Bucureștiului în vizită la rude. Nu au de unde să știe, și în general nu avem de unde să știm, ce intenții de direcție aveți, așadar, nu are rost sa ajungem să petrecem Craciunul pe la poliție sau triști ca ianuarie vine cu cheltuieli pe la service.
  2. Tot pentru șoferi, nu mai tăiați calea. Nimeni nu are șosele publice sau spații publice cumpărate de părinți și nu, mama voastră nu v-a cumpărat șosea! Nimeni nu trebuie să se dea din calea voastră pentru că treceți voi cu mașina sau că vă grăbiți undeva. Încercați poate să plecați mai devreme unde aveți de mers.
  3. În magazine va fi haos, că așa e de Sărbători, nu! nu doar la noi, așa e peste tot, sunt concedii, oamenii au liber, dacă nu au planuri de vizitat rubedenii, mulți vor alege să meargă prin mall-uri și evident prin hipermarket-uri. Cereți-vă scuze dacă loviți pe cineva din greșeală (visez că intenționat nu o face nimeni), iar dacă cineva vă lovește sau vă atinge nu mai presupuneți că sunteți centrul Universului sau că a făcut-o intenționat reacționând ca niște prințese deranjate tzâtzâind din buze. Zâmbiți, amândoi vă veți încărca de energie pozitivă, nu negativă.

Decembrie este despre magie, bunătate, lucruri simple, căldură și empatie. Împărțiți o fărămă din ele în jurul vostru, mai ales cu necunoscuții 🙂

Ah, era să uit, nu cheltuiți aiura pe tone de mâncare și nu mâncați ca și cum în 2020 se anunță foamete! Cică va fi un an normal 🙂

 

SĂRBĂTORI FERICITE ȘI LINIȘTITE!

istock-493795680

Sursa foto: Pinterest

 

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.