Lyria- Poveștile noastre pictate

Am cunoscut-o pe Armina a fost la un eveniment unde am și câștigat la tombolă o geanta Lyria. În toată oboseala de atunci nu îmi aduc aminte decât energia ei la acea oră din seara și mai mult decât atât, originalitatea și unicitatea ținutei ei, ceva ieșit din tipar.

”Toată” Armina descoperită de mine în seara aceea, acel vibe unic, le-am regăsit în colecțiile Lyria expuse în cadrul evenimentului de lansare a colecției Ethnos, colecție dedicată Zilei Universale a Iei.
Gențile Lyria au cumva puterea de a te rupe din cotidian și de a te face să te pierzi în poveștile ce le poarta. Asta a fost evenimentul lor de lansare pentru mine. O călătorie complexă, în mii de locuri în același timp. Peisajele feerice ale Deltei Dunării, macii Dobrogei, elementele simbol precum Coloana Infinitului, Mânăstirea Voroneț sau Castelul Huniazilor, toate regăsindu-se in colecția Ethnos, sau elementele florale spectaculoase cu mandale pline de simboluri ce se regăsesc în colecția Lyria SS17- Celebrate Life… este ca și cum ai purta la braț, lângă suflet, locul sau simbolul cel mai drag ție.
Îmi plac brandurile cu poveste, iubesc brandurile cu suflet iar în munca Arminei- în ”Lyria- povestea ta pictata” iubirea și poveștile se simt din plin.
Noua colecție și nu numai pot fi găsite pe http://www.lyria.ro
Până ajungeți pe site, las astea aici:
Publicitate

Un gând despre „Lyria- Poveștile noastre pictate

  1. Pingback: Perioada ”Black” | Lumea Reginei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.