Așa că…

Uneori dacă nu le spui, simți că te apasă, că ești dator, că trebuie să răsplătești cumva TOTUL ce ți se întâmplă…așa că! Here i go!

Am avut o perioadă aglomerată, de asta și lipsa mea de pe aici :). Însă ce am constatat în perioada asta scurtă, este că am reușit să întâlnesc oameni minunați.

Fac multe! Sau vreau să fac multe :)), însă ce nu se știe dincolo, ce nu se percepe afară, este că nu aș putea face mai nimic din toate astea dacă nu ar fi dat norocul peste mine sub forma unor oameni minunați.

Simt nevoia să spun niște ”MULȚUMESC” câtorva…

Așadar, mulțumesc Academiei pe care nu am frecventat-o, însă mulțumesc pentru că am văzut că așa se face :)))))

Redevenind oarecum serioasă, cel mai mare MULȚUMESC- copiiilor mei, pentru că îi am, pentru că mă suportă, pentru că rezistă fără mine, fără noi toată ziua de cele mai multe ori. Le mulțumesc pentru că sunt copii buni ce nu fac drame și nu se răzvrătesc (atât de mult) din lipsa timpului petrecut împreună.

Multumesc soțului meu, fără de care eu nu aș fi EU, că mi-e stâlp, mă montează și m-adună de fiecare dată când o iau razna (a se înțelege razna de răsfăț :))))))), le mulțumesc oficial și public părinților mei și D-nei Flori, pentru că oricând nu putem fi noi lângă juniori știm că ei sunt persoanele cele mai potrivite pentru a avea grijă și a sta cu maimuțelele noastre. Dianei, fără de care nu aș fi reușit multe (știu că scriu mult despre ea, dar merită atât și mult mai mult chiar, she does magic (chiar dacă ea nu crede asta :))). Lydiei, fără de care nu aș fi reușit în primul rând să îmi identific atât de bine linia profesională, apoi pentru că este un om minunat cu care nu ai cum să nu îți placă să lucrezi; pentru că este naturală, sinceră și caldă deși are un imperiu de condus si vizitează mii de țări. Andreea, Vara și Teșfan- oamenii mei de bază, echipa behind the scene fără de care, iar, multe nu s-ar fi întâmplat și munți nu s-ar fi mutat :))

Și unul special, un MULȚUMESC mare, tuturor oamenilor pe care i-am întâlnit în ultimul timp și care m-au ajutat să cresc, să învaț, să înțeleg (atât cât am reușit) partea asta cu făcutul și crescutul unei afaceri.

Mai e mult pânâ unde trebuie sâ fie totul, însă ce am reușit până acum…nu aș fi reușit fără toți acești oameni.

Și ca să închei…le mulțumesc de acum, că poate nu voi mai reuși, tuturor celor pe care îi voi întâlni, și care mă vor influența într-un fel sau altul 🙂

1794799-1440x900-[DesktopNexus.com]

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.