Social Media Summit

Mâine-i zi de aflat strategii de promovare în rețelele sociale.

Este evidentă tentința și puterea social media a ultimilor ani. Mediul online a devenit locul unde schimbăm lumea, unde vocile puternice sunt auzite și unde orice informație cu valoare devine virală.

Social Media Summit unește cei mai influenți oameni din mediul online și comunicare care creează și implementează campanii de impact în România.

Mâine se va discuta despre Vlogging, un fenomen nou care deja a acaparat cele mai mari branduri și marketeri. Vom afla canalele de comunicare vedete în 2017 și mai ales cum să faci strategia de conținut, optimizare, audiență, promovare și colaborări pe partea de vlogging. Se vor analiza idei și campanii.

Un alt subiect abordat va fi despre influența online în offline. Cum se poate influența offline-ul cu mesaje coerente în online, bine formulate și sintetizate. Adică de la un ”like și share” la sute de mii de persoane în stradă. Cum online-ul poate crea microlideri și influenceri care vor avea roluri tot mai importante în anii ce vor urma dar și care sunt capcanele mediului online și câtă putere de manipulare are.

Va mai fi un debate ”Online vs Mass-Media Tradițională”, debate format din două echipe ce vor susține cu argumente pro și contra zona preferată.

Despre acestea și alte câteva subiecte, mâine la Social Media Summit.

Pentru cei interesați, cred că se mai pot face înscrieri și azi pe revistabiz.ro.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.