Am obosit… am obosit de ploaie, de nori, de frig… vreau vara inapoi!

Am obosit de stress, de dosare, de sefi…

Am obosit de multe… si trist este cand nu poti face nimic sa inlaturi factorii de stres, nici macar concediul nu isi mai face efectul, pentru ca intram stresati si iesim si mai stresati…

Stiu ca nu sunt singura, ohoooooo stiu ca sunt altii mult mai rau ca mine…

De ce este viata atat de trista? per total?

O sa mi se spuna: este trista pentru ca asa vrei tu sa fie, TU esti cel/ cea care poate schimba asta, sau orice altceva care poate fi schimbat… si daca nu e asa? si daca totusi nu putem schimba nimic? daca suntem ca intr-un cerc vicios? unde oriunde te-ai duce si orice ai face tot acolo ajungi? desi te zbati, desi incerci, desi esti constient de tot…

CUm sa nu ajungem fete palide si plini de boli? cum sa nu ajungem acele fete ingrijorate de care vorbeam acum ceva timp? cum sa nu ti se imprime expresia generala… de tristete, oboseala, stres?

Poate ca toate sunt urmari ale actiunilor noastre, efecte. Poate ca daca intr-un anumit timp, candva, actionam altfel, totul se aranja total diferit acum… dar cum sa stii cum si cand sa reactionezi si in ce fel daca la fiecare decizie pe care o iei, o iei atat cu sufletul cat si cu ratiunea? nu era asta reteta perfecta?

Ori ajunge societatea sa ne acapareze atat de mul incat astea sunt efectele ei? si atunci? suntem condusi de destin? de societate? sau de liberul arbitru?

De multe ori am impresia ca suntem supusi unui destin condus de societate fiind lasati cu impresia ca ne putem juca cu liberul arbitru…

E trist… totul in jurul nostru este trist… mici activitati care ne mai aduc zambetul pe buze dar totul e trist…

De ce sa mai recem receptionistelor, doamenlor de la starea civila, functionarilor sa zambeasca si sa fie mai dragute? de ce? si pentru ce? cand mai ales EU acum am stare de nesufereala maxima… sunt anti-joc si anti-orice.

Ma uit la mine si vad cum ma simt din ce in ce mai mohorata, din ce in ce mai pesimista, din ce in ce mai fara vlaga… de ce? pentru ca totul este un cerc vicios… sau poate doar un cerc si-atat!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.