Povestea scufundarii

Acum mi-am dat seama ca de Maramures am zis 2-3 cuvinte, insa despre scufundare… nu.

A cam fost pentru mine o incercare foarte grea, la inceput nici nu am vrut sa aud, frica si teama mea de apa ma acaparasera mult prea rau.

Ca atare, am preferat sa-mi iau bilet de insotitor. Insa, pe vaporas… cand am vazut entuziasmul celor care se scufundau si-am ascultat povestirile lor pline de insufletire… am decis ca daca nu imi adun tot curajul sa ma scufund acum, nu se stie cand voi mai avea ocazia asta…

Si… rezultatul este cel de jos din poze, i-a luat instructorului cam o ora sa ma convinga sa bag si capul sub apa… am inceput prin a „invata sa inotam” si cand am vazut ca deja incepe sa-si piarda rabdarea… am decis sa HAI! si hai a fost… de-a dreptul superb!

In momentul in care am inceput sa coboram si am vazut fundul apei… eram ca intr-un film trait pe viu… o lume care de la TV sau din carti sau de oriunde, stiam ca exista, dar nevazuta cu ochiul meu parea… intr-o departare de neatins… acum da! stiu! exista si e superba!

Insa… nu a fost chiar atat de simplu, teoretic dupa ce ne scufundam ne duceau la o piatra, ne puneau sa ne agatam de ea, spargeau un peste arici si ne faceau poze… la mine a fost un pic mai difici 🙂 pentru ca nu am vrut sub nici-o forma sa dau drumul instructorului- ca atare el apare in mai toate pozele mele, (sincer, cred ca dupa ce am urcat nu isi mai simtea mana, la cat l-am strans)

Concluzie: nu as intra nicodata in apa peste piept… inca ma mai sufoc si inca ma mai crizez, dar scufundari as face oricand oriunde 🙂

 

Asta chiar o recomand! Daca aveti ocazia, n-o pierdeti din temeri minore sau pe principiul „altceva e mai interesant”!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.